T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / AĞAÇÖREN - Ağaçören Şehit Menderes Taşkale Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi* kapsamında "KUTADGU BİLİG OKUMALARI" nesne tasarım yarışması okulumuzda düzenlendi, eserler sergilendi.

Şbt

Bizi millet yapan değerlerin en başında gelenlerden biri de güzel dilimiz Türkçe'mizdir. " *Dilimizin Zenginlikleri"* Projesi kapsamında okulumuzda *_"Deyimler ve Atasözleri Okumaları"_* çalışmaları yapıldı. "Anlat Bakalım Drama ile Atasözü Deyimler Atasözü Deyim Resimleme" etkinlikleri Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizce gerçekleştirildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Ağaçören Şehit Menderes Taşkale Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.

Ekm

Değerler eğitimi etkinliklerimiz çalışkanlık teması ile başladı. 11-B sınıfı öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri Raziye ÖZTÜRK rehberliğinde tüm katılımcıların ilgi ile izlediği bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Ock

OKUL MÜDÜRÜMÜZ CEM BEKTAŞ 31.08.2015 TARİHİNDE GÖREVİNDEN AYRILMIŞTIR.